الـكــــــــــرنك 1000
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الـكــــــــــرنك 1000

الدين , الحياه , برامج كمبيوتر والانترنت , كتب علميه و بحوث , اكواد , اشهار ,رعب , جن ,عفاريت
 
الرئيسيةالتسجيلدخول
الرئيسية
i_icon17.gifالتسجيل
فقدت كلمة المرور
أكتب شكواك هنا
الرئيسيةالتسجيل المصحف مباشر سماع وقرأه للكمبيوتر المكتبه العلميه لمطبخ والمعجنات والحلويات و الموضه
منتدى قصص الجن المدونة الدردشة مركز الرفعالطب الحديث والاعشاب والاكتشافات العلميه
https://i.servimg.com/u/f21/14/21/83/26/menu10.gifأخر زياره للكرنك1000https://i.servimg.com/u/f21/14/21/83/26/menu10.gif1/1/1970

 

 بيتزا وملفوف النقانق والسينابون

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
فراشه الليل

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Ouuoou12
فراشه الليل

النشاط المثالى
جهد مشكور عليه من اداره المنتدى

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Uouuuo10
الدوله الدوله : مصر
الجنس الجنس : انثى
عدد المساهمات عدد المساهمات : 3836
الميلاد الميلاد : 03/06/1975
تاريخ التسجيل 15/05/2009
نقاط نقاط : 34169
العمر العمر : 48
الابراج الابراج : الجوزاء
بيتزا وملفوف النقانق والسينابون A6442b10


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Empty
مُساهمةموضوع: بيتزا وملفوف النقانق والسينابون   بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Empty5/24/2010, 2:57 am

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



حبيت اقدم لكم وجبتنا اليوم ..........

بيتزا محشيه الاطراف

وملفوف النقانق

و السينابون



يلا نبتدي بالمقادير للعجينه


وهي عجينه العشر دقايق وهي المفضله لدي لكل المعجنات


العجينه تقسم الي جزئين


الجزء الاول :


2 كوب دقيق

2 كوب ماء دافئ

فنجان سكر

2 معلقه خميره

معلقه واحده بيكنج بودر

ورشه ملح


وده بيكون شكلها عجينه سائله تماما


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-gzxod61z


نتركها عشر دقائق لتخمر


وبعدها نضيف الجزء التاني عليها ::


3 كوب دقيق

نصف كوب زيت


ونعجن كويس جدا وكل ما عجنا اكتر يكون احسن وده شكلها ::


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-zcnfl1m3



ونخلي العجينه ترتاح وتخمر لمده ساعه


في اثناء تخمير العجين سلقت النقانق في ميه وقليل من الملح

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-7awv8qu6


وطلعتها علي ورق المطبخ لتمتص الماء منها ولا تترك في الماء علي النار كثيرا ولكن 3 دقايق وبس


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-19f4sg50



نرجع للعجينه وخمرت وعليت وبقت هشه وجميله وعشان نعرف انها خمرت غير انها بتعلي انك بتغرزي صبعك فيها بتعلم وتنخفض

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-f3xt9ys8



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-agnwh0zo



ناخد جزء من العجين علي قد مساحه الصينيه اللي هنعمل فيها البيتزا ويكون اكبر شويه ونفردها اكبر من مساحه الصينيه شويه عشان نلف الاطراف

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-kvjrmexm


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-ncqgtvp9



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-xm37lvev


هنا حطيتها في الصينيه وبدأت الف النقانق علي الاطراف واقفلها كويس من كل الجوانب


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-b3ssbrgw


هنا بعد ما خلصت لف الاطراف كلها



نيجي للحشو


لحمه مفرومه معصجه - طماطم مكعبات - فلفل اخضر مكعبات -وجبنه موتزريلا - وزيتون اخضر - وكاتشب للطبقه الاولي


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-m1n0flv4



هنا حطيت كاتشب علي العجينه


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-ymjrh91f



وهنا اللحمه المفرومه


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-v3lgxzc0



وهنا باقي المكونات


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-353eviai


واخر شئ الجبنه الموتزريلا وانا بحب احط علي الاطراف كمان وكمان عملت اخرام بالشوكه علي الاطراف عشان متعلاش في الفرن



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-jyryjn3h
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فراشه الليل

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Ouuoou12
فراشه الليل

النشاط المثالى
جهد مشكور عليه من اداره المنتدى

بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Uouuuo10
الدوله الدوله : مصر
الجنس الجنس : انثى
عدد المساهمات عدد المساهمات : 3836
الميلاد الميلاد : 03/06/1975
تاريخ التسجيل 15/05/2009
نقاط نقاط : 34169
العمر العمر : 48
الابراج الابراج : الجوزاء
بيتزا وملفوف النقانق والسينابون A6442b10


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Empty
مُساهمةموضوع: رد: بيتزا وملفوف النقانق والسينابون   بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Empty5/24/2010, 3:01 am

نيجي لملفوف النقانق سهله اوووي


بجيب جزء صغير من العجين وبعمله زي الحبل وطويل



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-zecx0j3b


وبلفه علي النقانق بالشكل ده


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-el6f85xv



وهنا الكميه كلها ودهنت وشها بالبيض ورشيت سمسم


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-smke1gdb



نيجي للسينابون


هفرد العجينه كويس وتكون رفيعه ورشيت عليها قرفه - وكاكاو - وسكر


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-cqlsk9ej



وبلف رول وبقفل اطرافه كويس


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-mrgwai8o



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-4d4bi27a



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-nrpn83zj


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-skcctqvg



وهنا خلاص قطعته وحطيته في الصينيه


وطبعا لازم لكل المعجنات يكون الفرن متسخن من قبل


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-hccsvkgz



البيتزاااااا




بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-xkaglhq0




ملفوف النقانق


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-v4drouqm



السينابون



وهنا حطيت عليه الشوكولاته السايله الجاهزة


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-f232isar




والبيتزا بعد ما قطعتها


بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-9fwgiw1a



بيتزا وملفوف النقانق والسينابون Get-4-2010-gcma4iql




يارب الاكل يكون عجبكم وفي انتظار ارائكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بيتزا وملفوف النقانق والسينابون
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الـكــــــــــرنك 1000 :: المطبخ والحلويات و الموضه
 :: منتدى الاطباق الشهيه
-
انتقل الى: