الـكــــــــــرنك 1000
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الـكــــــــــرنك 1000

الدين , الحياه , برامج كمبيوتر والانترنت , كتب علميه و بحوث , اكواد , اشهار ,رعب , جن ,عفاريت
 
الرئيسيةالتسجيلدخول
الرئيسية
i_icon17.gifالتسجيل
فقدت كلمة المرور
أكتب شكواك هنا
الرئيسيةالتسجيل المصحف مباشر سماع وقرأه للكمبيوتر المكتبه العلميه لمطبخ والمعجنات والحلويات و الموضه
منتدى قصص الجن المدونة الدردشة مركز الرفعالطب الحديث والاعشاب والاكتشافات العلميه
https://i.servimg.com/u/f21/14/21/83/26/menu10.gifأخر زياره للكرنك1000https://i.servimg.com/u/f21/14/21/83/26/menu10.gif1/1/1970

 

 البوفتيك

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
فراشه الليل

البوفتيك Ouuoou12
فراشه الليل

النشاط المثالى
جهد مشكور عليه من اداره المنتدى

البوفتيك Uouuuo10
الدوله الدوله : مصر
الجنس الجنس : انثى
عدد المساهمات عدد المساهمات : 3836
الميلاد الميلاد : 03/06/1975
تاريخ التسجيل 15/05/2009
نقاط نقاط : 34167
العمر العمر : 48
الابراج الابراج : الجوزاء
البوفتيك A6442b10


البوفتيك Empty
مُساهمةموضوع: البوفتيك   البوفتيك Empty8/28/2010, 11:08 pm

البفتيك
المحمر وسر
الحفاظ على الطبقه الخارجيه وطريقه
التفريز
لرمضان بالخطوات المصوره



البفتيك او الستيك او اسكالوب
اللحم

كلها اسماء واحده
المقادير
انا حعمل لكم نصف كيلو فقط وانتوا
طبعا زودوا الكميه لو عاوزينه يتفرزن

المقادير
نصف كيلو ستيك بقرى او بفتيك كما
يسمى

1 حبه بصل كبيره
1 حبه طماطم
كبيره

2 بيضه
بقسماط (خبز مطحون
)

ملعقه صغيره زيت زيتون
خل
ملح فلفل كمون بابريكا واى توابل
تحبيها

صويا صوص او ورشستر صوص (اختيارى
)

زيت للقلى

البوفتيك 72e70a953b

الطريقه

اول حاجه نضع اللحم فى الكيس هكذا ونطرق عليه
بمطرقه اللحم او اى اداه حتى تكون طبقته رفيعه وليست
سميكه



البوفتيك 903d1489fb

ونطرق الى ان يكون بهذا
الشكل



البوفتيك 3abf9f972f

وفى الكبه نضع الطماطم والبصل
والتوابل والخل ونفرمهم


البوفتيك B87f4dbafa
بعدها نضيف التتبيله على اللحم ونتركه
ثلاث ساعات وممن قبلها بيوم بيكون
افضل



البوفتيك Ec83849d66


بعدها نضع البيض والفلفل ونضيف عليه
ملعقه صغيره زيت زيتون

(وده السر فى تماسك الطبقه الخارجيه
)


البوفتيك Fe15bd6440


بشوكه وبعدين نمسك قطع اللحم ونعصرهم
باليد حتى نتخلص من ماؤه وننظف التتبيله من
عليه

(مهم عصر اللحم جيدا)


البوفتيك C693b86f82


وبعدها نضيف اللحم على خلطه البيض
وزيت الزيتون ونقلب ونترك الخليط عشر دقائق




البوفتيك C373bfae62

بعد مرور عشر دقائق نضع اللحم
عالبقسماط


البوفتيك 5d58deda4f


ونقلبها فى
الخليط

ومهم جدا الضغط براحه اليد على اللحم من الجهتين حتى يلتصق البقسماط
جيدا


البوفتيك 1ef9ac09c4



اذا اردنا قليه فى نفس اليوم يبقى
نضعه فى التلاجه حوالى نصف ساعه قبل القلى وكده النتيجه حتبقى افضل كتير

ملحوظه
لا تقليه مباشره بعد تغليفه بالبقسماط حتى لا يتفكك
فى الزيت



اذا اردتى تفريز البفتيك ضعيه
مباشره فى اطباق للتخزين ولفيه بالنايلون اللاصق وضعيه فى الفريزر
مباشره



البوفتيك Ea7ccbd836

وعند الاستخدام نخرجه من الفريزر
ونقليه بزيت دره


البوفتيك 5ab5d80bbb

وده شكله بعد التحمير

ماشاء الله الزيت كما هو نضيف لان الطبقه الخارجيه لم تتفكك


البوفتيك 40b3639cca


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
chentouf

البوفتيك Oou_uo11
chentouf


البوفتيك Uouuuo10
الدوله الدوله : الجزائر
الجنس الجنس : ذكر
عدد المساهمات عدد المساهمات : 2014
الميلاد الميلاد : 29/10/1978
تاريخ التسجيل 30/04/2011
نقاط نقاط : 21405
العمر العمر : 45
الابراج الابراج : العقرب
العمل/الترفيه : تصليح الأجهزة الإلكترونية السمعيةوالبصرية
البوفتيك Wsam210

البوفتيك Empty
مُساهمةموضوع: رد: البوفتيك   البوفتيك Empty5/18/2011, 5:18 pm

...//**بــــــــــــــــــــــــــــــارك الله فيـــــــــــــــــــــــــــك**//...

البوفتيك 4aa4d8589a6262127844aa4d8589aa0b0

البوفتيك 9042.abc4web
البوفتيك 824320
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البوفتيك
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الـكــــــــــرنك 1000 :: المطبخ والحلويات و الموضه
 :: منتدى الاطباق الشهيه
-
انتقل الى: