الـكــــــــــرنك 1000
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الـكــــــــــرنك 1000

الدين , الحياه , برامج كمبيوتر والانترنت , كتب علميه و بحوث , اكواد , اشهار ,رعب , جن ,عفاريت
 
الرئيسيةالتسجيلدخول
الرئيسية
i_icon17.gifالتسجيل
فقدت كلمة المرور
أكتب شكواك هنا
الرئيسيةالتسجيل المصحف مباشر سماع وقرأه للكمبيوتر المكتبه العلميه لمطبخ والمعجنات والحلويات و الموضه
منتدى قصص الجن المدونة الدردشة مركز الرفعالطب الحديث والاعشاب والاكتشافات العلميه
https://i.servimg.com/u/f21/14/21/83/26/menu10.gifأخر زياره للكرنك1000https://i.servimg.com/u/f21/14/21/83/26/menu10.gif1/1/1970

 

 اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار *

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
لى لى

اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * Oou_uo11
لى لى

النشاط المثالى
جهد مشكور عليه من اداره المنتدى

اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * Uouuuo10
الدوله الدوله : لبنان
الجنس الجنس : انثى
عدد المساهمات عدد المساهمات : 1174
الميلاد الميلاد : 28/08/1985
تاريخ التسجيل 26/11/2010
نقاط نقاط : 18218
العمر العمر : 38
الابراج الابراج : العذراء

اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * Empty
مُساهمةموضوع: اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار *   اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * Empty5/15/2011, 2:53 am

. اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار


.. اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار .

. اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار .

..طبعا الاساس فيها البيض

اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * 13000693054047

والكميه حسب عدد الاشخاص

نكسر البيض في بوله غويطه ونضيف عليه ملح وفلفل اسود ونقلبه كويس


في طاسه نشوح بصل تقطع صغير لحد مالونه يصفر فقط


ونضيف البيض

وبعدين نضيف زتون اسود حلقات وفلفل اخضر حامي او رومي متقطع صغير و سوسيس متحمر ومتقطع حلقات

ومانقلبش خالص ونسيبه يستوي شويه

اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * 13000697981442

نضيف جبنه رومي او شيدر او موتزاريلا مبشوره علي الوش

ندخل الطاسه الفرن تكمل سواها

تزين وتقدم

اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * 13000698625542

.تكات نوسه.

.1- ممكن نضيف لبن او كريمه لباني للبيض بيخلي قوامه اخف وهش ولكنه مش اساسي


2- البصل يقطع قطع صغيره ولكن مايبقاش مبشور او مفروم لانه بيغير الطعم خالص

3-الطلاينه بيعملوها ب البانشيتا او اللحم المقدد وده زي البسطرمه عندنا كده بس بيبقي كله دهن
فبيحمروه الاول علشان ينزل الدهون اللي فيه لكن انا باحب اعملها بالسجق او
السوسيس وده بيبقي خطوه اختياريه ممكن نستبدله باي نوع لحوم تاني ممكن
بسطرمه اولانشون مقطع مكعبات او لحمه مفرومه او فراخ مفرومه او حتي مشروم
ولكن لازم تكون مستويه قبل مانضيفها وطبعا ممكن الاستغناء عنها خالص
والاكتفاء بالبصل والفلفل والزتون والجبنه


4- لو الطاسه بيد فايبر وممكن تتحرق لودخلت الفرن ممكن نكمل سواها علي البوتوجاز بس نوطي النار خاااااااااااالص ونغطيها
علشان ماتتحرقش من تحت ويكون الوش لسه ني
ولو حسينا انها ممكن تتحرق نحطها تحت الشوايه علشان الوش يستوي اوحتي نقلبها في صينيه اكبر ونكمل سواها


5- الاكله دي ميزتها انها زي البيتزا تتعمل باي مكونات موجوده وتقدري تخترعي فيها كتير وانتي وزوقك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
chentouf

اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * Oou_uo11
chentouf


اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * Uouuuo10
الدوله الدوله : الجزائر
الجنس الجنس : ذكر
عدد المساهمات عدد المساهمات : 2014
الميلاد الميلاد : 29/10/1978
تاريخ التسجيل 30/04/2011
نقاط نقاط : 21413
العمر العمر : 45
الابراج الابراج : العقرب
العمل/الترفيه : تصليح الأجهزة الإلكترونية السمعيةوالبصرية
اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * Wsam210

اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * Empty
مُساهمةموضوع: رد: اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار *   اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * Empty5/15/2011, 5:59 pm

// ... بـــــــــــــــارك الله فيـــــــــــــــــــــــــــــــك...//
اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * 1259965857
اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار * 13856610
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اكله ايطاليه سهله للعشا او للفطار *
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الـكــــــــــرنك 1000 :: المطبخ والحلويات و الموضه
 :: منتدى الاطباق الشهيه
-
انتقل الى: