.حمام محشى ارز..بالتفصيل والصور المملة.
.حمام محشى ارز..بالتفصيل والصور المملة.
.حمام محشى ارز..بالتفصيل والصور المملة.
اى عدد من الحمام
(حسب افراد اسرتك)
كوب ارز لكل زوج حمام
كبد وقوانص الحمام
بصل
توابل
(ملح/فلفل/جنزبيل/قرفة/زعتر/بهارات/ورق لورا/حبهان)
.
...
.
.نغسل الحمام كويس بملح وخل وكمان دقيق..
.
.يصفى الحمام جيدا من الماء..
.
.
..قطعى بصلة صغيرة وشوحيها فى سمن (معلقة كبيرة )....وفى الوقت نفسه تكونى غاسلة الكبد والقوانص كويس ومقطعاهم....ضيفى الكبد والقوانص للبصل وتبلى بالملح والفلفل والجنزبيل والقرفة والزعتر...
.وتكونى غاسلة الارز زتضفيه..
.
.وتشربيه شوية ميا مش تغطيى الارز..
.
.يعنى تطلعيه نص سوا..
.
.وممكن بعد تقليب الرز فى البصل مش تسويه خالص..
.
.وتحشى على طول..
.
.بس انا باسويه..
.
.وده شكله بعد السوا..
.
.وبعد كده تحشى الحمااااام(مش تكبسيه رز) وتقفليه اما بخيط بس ابيض او اعواد خلة..
.
.انا ربطته بخيط من عند الرقبة ومن تحت عملته بخلة..
.
.وطبعا تقفلى الرجل كويس ..
.
.بالشكل ده..
.
.وده شكله وهو بيتعذب ..
.
.هههههههههههههههه..
.
.وتبليه بالتوابل كلها..
.
.وكده بعد ما طلع من الحلة..
.
.زى ما انتوا شايفين مش مفتوح ولا حاجة ..
.
.واحدة بس اتعورت بسيط..
..
..وفكيت منه الخيط والخلة ودهنته سمنة علشان يتحمر....