طريقه عمل تشيزكيك البنانيه بالمقادير واكثر من نوع
طريقه عمل تشيزكيك البنانيه بالمقادير واكثر من نوع
طريقه عمل تشيزكيك البنانيه بالمقادير واكثر من نوع
[*]بسكوت دايچيستڤ
[*]100 جرام زبده
[*]250 جرام جبن كريمي
[*]250 جرام كريمة خفق سائله
[*]1 عبوه چيلي ليمون
[*]1 معلقة سكر بودرة
[*]صوص اختياري للتزيين
[*]
الخطوات
[list=numbered-list]
[*]نطحن البسكوت و نحط معاه الزبده السايحه لحد ما يبقى عامل زي رمل البحر المبلول و نحطه في الصينيه و ندخله الفرن لمدة ٧ دقائق
[*]نجهز الطبقه التانيه و هي الكريمه السائلة و الجبنة و السكر الباودر و نخلطهم ، و نذوب الجيلي في نص كباية ماء بتغلي و نضيفه على الجبنة لما يبرد بالتدريج و نقلبهم و نحطهم على البسكوت و يدخل الثلاجه لمدة ٤ ساعات
[*]بعد ٤ ساعات نحط الصوص من اختيارنا و نقدمه
[/list]
[*]
[*]
[*]
المكوّنات
[list="list-unstyled ingredient-list__contents"]
[*]10 اكياس بسكويت
[*]2 ملعقة كريم شانتيه
[*]2 معلقة لبن بودرة
[*]2 معلقة سكر
[*]5 جبنة كيرى
[*]كوب لبن ملثج
[*]2 معلقة قشطة
[*]2 معلقة كبيرة زبدة سايحة
[*]للتزيين:
[*]شوكولاتة مبشوره
[/list]
[*]
الخطوات
[list=numbered-list]
[*]نكسر البسكويت كويس اوي ونحط عليه الزبدة السايحة ونقلبهم مع بعض كويس اوي لحد ما تكون شكل الرمل وبعد كدة نفردها في صينية ونحطها في الفريزر
[*]ونحضر الطبقة الثانية وهى كريم شانتيه عليه سكر ونقلبهم كويس مع بعض بعد كدة ننزل باللبن البودره ونقلب ثاني كويس وبعد كدة ننزل بلبن المثلج ونضرب كويس اوي
[*]بعد كدة ننزل ب الجبنة الكيري ونضرب ثاني كويس وآخر حاجة القشطة بس كدة
[*]نروح نجيب الصينية من الفريزر ونحط فوقيها الطبقة الثانية ونرجعها ثاني في الفريزر
[*]بعدما الطبقتين يجمدو كويس نبدأ بالتزيين زي ما في صوره بس كدة 🥰
[/list]
[*]
[*]
مكونات البسكوت
2 كوب بسكوت مطحون
½ كوب سكر بني مطحون
1 معلقه صغيره قرفة
½ كوب زبده سايحة
مكونات الجبنة أو الحشو
2 علبة جبنة كيري
1 كوب سكر ابيض
2 معلقه صغيره ليمون
200 مل لبن كامل الدسم
100 جرام whipping cream سايل
الخطوات
[list=numbered-list]
[*]هنخلط كل مكونات البسكوت مع بعض ثم نحط في برطماناط ونشاط و بعدين هنحطهم فل فريز
[*]هنخلط مكونات الكريمة و بعدين هنحطهم في البرطماناط الى فيها البسكوت وهندخلهم الفريزر او الثلاجة ٢٤ ساعة
[*]
[*]و بعد كدا هنحط عليهم مربت فراولة من فوق ونكلهم بالهنة و الشفاء
[/list]
المكوّنات
[list="list-unstyled ingredient-list__contents"]
[*]
بسكويت سادة
كيس كريم شانتيه
علبه جبنة كريمي كيري
3 معالق قشطة او كوب زبادي
مربى الفراوله
1/2 كوب زبدة
كوب لبن
[*]
الخطوات
[*]نفرم البسكويت ونضيف الزبدة حتى يصبح مثل الرمل
[*]يفرد في صينيه ونساويه ويدخل الفرن ٥ دقائق ويترك ليبرد
[*]نضيف الجبنة الكريمي مع القشطة او الزبادي ونخلطهم
[*]نضيف كيس الكريم شانتيه لكوب اللبن ونخلطم ثم يضاف الجبنة القشطة
[*]نضيف الطبقة الثانية للبسكويت ويدخل الفريزر ساعتين
[/list]
تخرج ونضيف عليها المربى وبالهنا والشفا
[*]